Üdvözöljük honlapunkon!

Azzal, hogy honlapunkra látogat, elfogadja jelen állásfoglalásunkat a honlap tartalmával kapcsolatban.

A honlap külalakja, tartalma a Magyar Pilóta Akadémia szellemi alkotása, amely jogi védelem alatt áll. A honlap tartalma a forrás feltüntetése esetén szabadon felhasználható, idézhető és másolható, amennyiben a további felhasználás nem kereskedelmi célból történik. Az itt közölt információk és képek semmilyen esetben sem használhatók fel olyan célra, amely közvetlenül, vagy közvetve sértené az Akadémia, annak tulajdonosának, bármely alkalmazottjának és üzleti partnerének érdekét.

A honlapon elhelyezett információk tájékoztatási célt szolgálnak és nem minősülnek kötelező érvényű szerződési ajánlatnak. Igyekszünk a honlapot állandóan aktuális tartalommal ellátni, de semmiféle felelősséget nem vállalunk az itt található információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlap tartalmát bármikor bármilyen módon megváltoztathatjuk, ezért nem képezhetik fogyasztóvédelmi vagy kártérítési eljárás alapját. A pontos információk érdekében minden esetben vegye fel személyesen a kapcsolatot munkatársainkkal!

A honlap háttérképeinek egyik része saját fénykép, a nagy felbontású légifotók a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Parancsnokságának jóvoltából kerültek hozzánk,  H. Szabó Sándor munkája. A háttérképek a magyar légtérben készültek.


Biztonsági előírások a repülőtéri tartózkodás időszakában