Az Akadémiáról

A Magyar Pilóta Akadémia létrehozásának terve 2010 nyarán körvonalazódott. Alapítói maguk is pilóták. Szakszolgálati engedélyük (pilóta jogosításuk) megszerzése során saját bőrükön tapasztalták azt a különbséget, amely a magyar és nemzetközi pilótaoktatási helyszínek között éles ellentétként fennáll. Az alapítók szerettek volna változtatni a hazánkban található pilótaiskolák kadétokhoz való hozzáállásán, az elméleti oktatás színvonalán - úgy gondolták, szükséges a szemléletváltás a pilótaoktatás terén.

Felismerve az igényeket megszületett az Akadémia ötlete, melyet hamarosan tett követett. Megalakult a Magyar Pilóta Akadémia Képzési Központja, ahol európai szintű oktatóbázis várja a kadétokat és a már pilótaként visszalátogató repülőgép-bérlőket. Hazánkban első alkalommal nyitotta meg kapuit egy olyan képzési központ, amely színvonalát tekintve rövid idő alatt kiemelkedett a hazai átlagból. Mind az elméleti képzés, mind pedig a gyakorlati oktatás menete új és üde színfolt a hasonló szolgáltatások között.

A pilótaképzés mellett repülőgépeinket bérelhetik is, szívesen látjuk a repülés iránt érdeklődő utasainkat, valamint elkötelezett hívei vagyunk a jövő repülős nemzedékének képzésének.

Tegyenek próbára bennünket!